DN 19, blocat între Botiz și Ciuperceni de un copac căzut pe carosabil Reviewed by CD on . Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare a fost solicitat să intervină în cursul zilei de marți, 21 iunie, în jurul orei 12:50 pe DN 19, care Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare a fost solicitat să intervină în cursul zilei de marți, 21 iunie, în jurul orei 12:50 pe DN 19, care Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»DN 19, blocat între Botiz și Ciuperceni de un copac căzut pe carosabil

DN 19, blocat între Botiz și Ciuperceni de un copac căzut pe carosabil

DN 19, blocat între Botiz și Ciuperceni de un copac căzut pe carosabil

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare a fost solicitat să intervină în cursul zilei de marți, 21 iunie, în jurul orei 12:50 pe DN 19, care a fost blocat de un copac prăbuşit între localităţile Botiz și Ciuperceni.

Județul Satu Mare s-a aflat sub cod portocaliu de vijelii și grindină între orele 11:20 şi 12:30.

Echipajele de pompieri au acționat, pe raza judeţului nostru în localităţile Satu Mare, Păulean, Unimăt şi Negreşti Oaş, în mai multe situaţii  pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe autoturisme și pe carosabil începând de vineri, ora 9:19.

Pe parcursul acestor zile de manifestare a Codului Portocaliu de averse de ploi cu vânt, grindină şi descărcări electrice, pompierii au intervenit în cel puţin şase cazuri de copaci căzuți, un autoturism fiind avariat în urma vijeliilor.

La momentul actual toate resursele sunt disponibile şi pregătite pentru alte eventuale intervenţii de acest gen, deoarece vremea se prezintă pe mai departe  capricioasă, iar dispecerii preiau solicitările cetățenilor și depunem toate eforturile pentru gestionarea tuturor situațiilor de urgenţă.

Vom revenii cu detalii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus