Hoț surprins de proprietar Reviewed by CD on . Un bărbat din Turulung a fost identificat de polițiști după ce a fost surprins de proprietar în timp ce încerca să sustragă bunuri. Pentu fapta comisă, a fost a Un bărbat din Turulung a fost identificat de polițiști după ce a fost surprins de proprietar în timp ce încerca să sustragă bunuri. Pentu fapta comisă, a fost a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Hoț surprins de proprietar

Hoț surprins de proprietar

Hoț surprins de proprietar

Un bărbat din Turulung a fost identificat de polițiști după ce a fost surprins de proprietar în timp ce încerca să sustragă bunuri. Pentu fapta comisă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În data de 17.06.2015, ora 13:02, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin apel telefonic la SNAU 112, de către proprietarul unei locuințe de pe strada Mihail Kogălniceanu din Satu Mare, despre faptul că a surprins într-una din camere un bărbat care încerca să sustragă mai multe bunuri.
La fața locului a intervenit în scurt timp patrula de siguranță publică, care l-a identificat la fața locului pe V.S. de 31 de ani din Turulung.
Cazul a fost preluat de către polițiștii de investigații criminale care au stabilit că cel în cauză, după ce a intrat fraudulos în locuință, se pregătise să sustragă un televizor LCD, pe care îl așezase déjà într-o husă de material textil, dar și alte bunuri, evaluate în total la aproximativ 4 500 lei, toate recuperate și restituite părții vătămate.
În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, urmând ca a doua zi să îl prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.
În data de 18.06.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a sesizat instanța de judecată, care a dispus emiterea pe numele celui în cauză a unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus