Consiliul Județean al Elevilor își arată solidaritatea față de Franța Reviewed by CD on . În data de 7 ianuarie 2015 , Parisul s-a confruntat cu un atac terorist respectiv un masacru cu arme Kalasnikov în plină ședință de redacție la publicația Charl În data de 7 ianuarie 2015 , Parisul s-a confruntat cu un atac terorist respectiv un masacru cu arme Kalasnikov în plină ședință de redacție la publicația Charl Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Consiliul Județean al Elevilor își arată solidaritatea față de Franța

Consiliul Județean al Elevilor își arată solidaritatea față de Franța

Consiliul Județean al Elevilor își arată solidaritatea față de Franța

În data de 7 ianuarie 2015 , Parisul s-a confruntat cu un atac terorist respectiv un masacru cu arme Kalasnikov în plină ședință de redacție la publicația Charlie Hebdo.

În ciuda faptului că atacul a fost într-o oarecare măsură provocat de membrii revistei, deoarece aceștia au redactat pe o lungă perioadă de timp, caricaturi religioase, inclusiv unele cu profetul Mohamed, nu este moral, corect sau legal să răspunzi prin violență.
Pentru a ne arăta solidaritatea față de Franța, membrii Consiliul Județean al Elevilor și-au schimbat poza profilelor de pe rețeaua de socializare Facebook, într-o poză cu mesajul ,,Je suis Charlie”. Noi încurajăm cât mai mulți elevi și nu numai să facă acest lucru pentru a trage un semnal de alarmă: ,,Indiferent de problemă, răspunsul NU este violența!”.
Respectul nostru se îndreaptă și către forțele de ordine care s-au comportat exemplar, reușind să împiedice alte atentate și să îi prindă pe cei trei teroriști.
În final, Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare transmite condoleanțe țării și familiilor îndoliate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus