Incendiu la acoperișul unei case din cartierul Sătmărel Reviewed by CD on . ISU „Someș” Satu Mare a fost anunțat, duminică, la orele 19.47, despre izbucnirea unui incendiu la acoperişul unei case de locuit, din localitatea Satu Mare, ca ISU „Someș” Satu Mare a fost anunțat, duminică, la orele 19.47, despre izbucnirea unui incendiu la acoperişul unei case de locuit, din localitatea Satu Mare, ca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Incendiu la acoperișul unei case din cartierul Sătmărel

Incendiu la acoperișul unei case din cartierul Sătmărel

Incendiu la acoperișul unei case din cartierul Sătmărel

ISU „Someș” Satu Mare a fost anunțat, duminică, la orele 19.47, despre izbucnirea unui incendiu la acoperişul unei case de locuit, din localitatea Satu Mare, cartierul Sătmărel.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit cu trei autospeciale.
Pompierii au ajuns la locul intervenţiei la ora 20.00 şi au constatat că ardea coşul de fum de la acoperişul casei, cu pericol de propagare la întreg acoperişul, respectiv, casa de locuit.
Incendiul a fost lichidat la ora 20.51.
Au ars: funinginea şi depunerile din interiorul coşului de fum şi tavanul din material lemnos, pe o suprafaţă aproximativă de 7m2.
S-au degradat: un perete, în proporţie de aproximativ 30% şi tencuiala dintr-o cameră.
Cauza incendiului: coş de fum necurăţat de funingine.
Pentru evitarea evenimentelor nedorite, recomandăm cetăţenilor care utilizează pentru încălzirea locuinţelor, centrale termice pe lemn,ori mijloace de încălzire având ca sursă combustibilă lemnul să ia următoarele măsuri specifice de prevenire a incendiilor: verificarea stării de funcţionare a aparatelor şi mijloacelor de încălzire pe lemn; verificarea, repararea, izolarea termică şi curăţarea periodică a coşurilor de evacuare a fumului de depunerile de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus