IMPOSIBIL DAR POSIBIL! Acoperiș de casă gata într-o singură zi! (VIDEO) Reviewed by CD on . De necrezut! În 8 ore câțiva tineri constructori au reușit schimbarea unui acoperiș, cu toate manoperele incluse, inclusiv curățenia! Nu este o întâmplare, este De necrezut! În 8 ore câțiva tineri constructori au reușit schimbarea unui acoperiș, cu toate manoperele incluse, inclusiv curățenia! Nu este o întâmplare, este Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»IMPOSIBIL DAR POSIBIL! Acoperiș de casă gata într-o singură zi! (VIDEO)

IMPOSIBIL DAR POSIBIL! Acoperiș de casă gata într-o singură zi! (VIDEO)

IMPOSIBIL DAR POSIBIL! Acoperiș de casă gata într-o singură zi! (VIDEO)

De necrezut! În 8 ore câțiva tineri constructori au reușit schimbarea unui acoperiș, cu toate manoperele incluse, inclusiv curățenia! Nu este o întâmplare, este ritmul lor normal de lucru! 

Șase băieți pricepuți și harnici cu vârsta sub 30 de ani au reușit să uimească sate întregi prin performanța lor în construcții. Construirea sau schimbarea unui acoperiș pe o casă nu este un lucru ușor și la îndemâna oricui. Oricine a trecut prin etapa construcției unui acoperiș la o casă știe ce înseamnă un astfel de lucru. Zile întregi de șantier cu meseriași mai mult sau mai puțin pricepuți, care de cele mai multe ori aleargă clientul după marfă sau amână termenul final al executării lucrării.

Ei bine, lucrurile nu stau deloc așa în cazul unei echipe de tineri care dau clasă și sparg toate tiparele vechi intr-ale construcției. Lucrează ca-n vest! Numai în acoperișuri, dar fără să dea vreo bătaie de cap clienților.

Într-o singură zi, Adrian ILIEȘIU cu echipa lui reușesc de la zero cum se mai spune să parcurgă toate manoperele ce țin de schimbarea unui acoperiș tradițional intr-unul modern din tablă, cum se obișnuiește în zilele noastre. După ceas, reușesc dezmembrarea sau decopertarea acoperișului vechi în maxim 2 ore dacă suprafața este mai mare sau într-o oră când acoperișul este de mărime medie. În altre 3 ore este gata manopera de lețuire și întins folia anticondens, iar fixarea colilor de tablă cu tot ce ține de această manoperă (fixarea coamelor și a tuturor accesoriilor) în alte 5 ore. De regulă, o casă cu mărime medie a suprafeței acoperișului este gata în 8 ore.

Echipa lui Adi ILIEȘIU lasă curat după terminarea lucrărilor. Toate deșeurile sunt adunate din perimetrul de șantier, în prețul manoperei. Ce alte avantaje mai oferă clienților, puteți afla chiar de la el! Răspunde oricând la numărul de telefon: 0764-805399!

Mircea MUREȘAN

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus