Concurs de pictură, desen și fotografie la Carei Reviewed by CD on . Centrul Cultural al Municipiului Carei organizează concurs de pictură, desen și foto, celor pasionați de arte, cu tema „Primăvara”. Cele mai reușitelucrări vor Centrul Cultural al Municipiului Carei organizează concurs de pictură, desen și foto, celor pasionați de arte, cu tema „Primăvara”. Cele mai reușitelucrări vor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Concurs de pictură, desen și fotografie la Carei

Concurs de pictură, desen și fotografie la Carei

Concurs de pictură, desen și fotografie la Carei

Centrul Cultural al Municipiului Carei organizează concurs de pictură, desen și foto, celor pasionați de arte, cu tema „Primăvara”.

Cele mai reușitelucrări vor fi expuse în cadrul unei expoziții, iar cei caredoresc, vor putea deveni membri ai cercului gratuit de desen, pictură și foto al instituției sub îndrumarea artistului plastic Josef Fastus.
Lucrările se vor aduce la Centrul Cultural Carei îndata de 10.04.2017. ora 16:00. Tot atunci ar avea loc și primaîntâlnire a celor interesați cu viitorul lor profesor îndrumător.Participarea în concurs nu este o condiție, se pot înscrie toțicei care caută o cale aparte de exprimare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus