Pompierii recrutează candidați Reviewed by CD on . Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare a început acțiunea de promovare a înscrierilor în instituţiile de învăţământ care formea Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare a început acțiunea de promovare a înscrierilor în instituţiile de învăţământ care formea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Pompierii recrutează candidați

Pompierii recrutează candidați

Pompierii recrutează candidați

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare a început acțiunea de promovare a înscrierilor în instituţiile de învăţământ care formează personal pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Lumea serviciilor de urgenţă este una a camaraderiei şi a provocărilor, în care competenţa, implicarea şi viteza de reacţie sunt repere fundamentale. De modul în care reacţionezi la un apel de urgenţă depinde viaţa unui om sau a mai multora, agoniseala şi bunurile acestora.
Pompieri, paramedici, pirotehnişti, scafandri sau alte categorii de profesionişti, care asigură expertiza de specialitate sau sprijin administrativ alcătuiesc echipa serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă din România.
În perioada următoare, personal militar din cadrul Serviciului de resurse umane şi al Compartimentului de informare şi relaţii publice ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare organizează întâlniri cu elevii claselor a XII-a ai liceelor din județ. Elevii vor primi informații despre locurile scoase la concurs, condiţiile de înscriere, probele şi baremele de promovare a examenului.Totodată tinerilor li se vor prezenta aspecte specifice profesiei de pompier şi avantajele pe care aceasta le conferă.
Pregătirea viitorilor salvatori în cadrul instituţiilor de învăţământ militar se va realiza într-un interval cuprins între doi şi patru ani, în funcţie de forma de învăţământ pentru care vor opta.
Detalii privind perioadele de înscriere, desfăşurarea concursului de admitere, condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare, telefon 0261.711212 int. 27103, 27007 şi de pe site-urile:
www.isusatumare.ro, www.mai.gov.ro,www.igsu.ro , www.anmb.ro, www.armyacademy.ro, www.mta.ro, www.igsu.ro, www.ncoacademy.ro www.scoaladepompieri.ro .
Cererile tip de înscriere la sesiunea de admitere 2017 privind recrutarea candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ superior (ale MAI, MApN și SRI) se primesc de către structura de resurse umane până la data de 26 mai 2017, iar pentru Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu“ Boldești, până la data de 21 iulie 2017.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus