Careiul va avea iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor de iarnă Reviewed by CD on . Corpurile de iluminat ornamental, aflate în proprietatea administrației locale, au fost deja instalate în oraș. În schimb, în acest an nu vor fi organizate târg Corpurile de iluminat ornamental, aflate în proprietatea administrației locale, au fost deja instalate în oraș. În schimb, în acest an nu vor fi organizate târg Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Careiul va avea iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Careiul va avea iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Careiul va avea iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Corpurile de iluminat ornamental, aflate în proprietatea administrației locale, au fost deja instalate în oraș. În schimb, în acest an nu vor fi organizate târgul de Crăciun în aer liber și tradiționalul foc de artificii din noaptea de Revelion.

”Am amplasat prin oraș ornamentale pe care le are Primăria Carei. Într-adevăr suntem necăjiți din cauza pandemiei, dar asta nu înseamnă că nu vom avea sărbători de iarnă în acest an. Nu va fi la fel ca și anul trecut, dar sunt convins că fiecare familie va împodobi bradul de Crăciun și va încerca să se bucure de aceste sărbători, așa cum se poate în condițiile actuale. Pentru a evita aglomerațiile care favorizează răspândirea coronavirusului, am decis ca în acest an să nu mai organizăm târgul de Crăciun și focul de artificii din noaptea de Revelion”, a declarat primarul Eugen Kovacs.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus