Incendiu la un apartament din Recea Reviewed by CD on . Ieri, în jurul orei 16:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui i Ieri, în jurul orei 16:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui i Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu la un apartament din Recea

Incendiu la un apartament din Recea

Incendiu la un apartament din Recea

Ieri, în jurul orei 16:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la un apartament din municipiul Satu Mare. La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o ambulanță apaținând Serviciului de Ambulanță Județean.

Odată ajunse la fața locului, foțele profesioniste au gasit incendiul manifestându-se cu flacără la nivelul unei camere.În interior se afla o persoană de sex masculin care a reușit să se autoevacueze la timp, iar o altă persoană a intrat în imobil pentru a salva proprietarul neștiind că acesta s-a autoevacuat, din fericire, reușind și cea de-a doua persoana să se autoevacueze pana la sosirea forțelor profesioniste.

Acestora li s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, în urma inhalărilor de fum și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe. Cauza probabilă de producere a incendiului este lumânarea. În urma evenimentului au ars: mobila și patul dintr-o încăpere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus