Drumul expres Satu Mare-Baia Mare, în atenția autorităților Reviewed by CD on . Pentru reducerea perioadei de realizare a drumului expres Satu Mare-Baia Mare, Consiliul Județean Satu Mare a aprobat astăzi participarea instituției la constit Pentru reducerea perioadei de realizare a drumului expres Satu Mare-Baia Mare, Consiliul Județean Satu Mare a aprobat astăzi participarea instituției la constit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Drumul expres Satu Mare-Baia Mare, în atenția autorităților

Drumul expres Satu Mare-Baia Mare, în atenția autorităților

Drumul expres Satu Mare-Baia Mare, în atenția autorităților

Pentru reducerea perioadei de realizare a drumului expres Satu Mare-Baia Mare, Consiliul Județean Satu Mare a aprobat astăzi participarea instituției la constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Expres Maramureș – Satu Mare”, prin intermediul căreia vom realiza proiectul alături de Consiliul Județean Maramureș.

Sectorul de Drum Expres Baia Mare-Satu Mare, cu o lungime totală de 55,56 km, va fi un drum de mare viteză, cu două benzi pe sens și viteză maximă de 130 km/h. Coridorul de drum expres dintre Baia Mare și Satu Mare reprezintă o parte a drumului expres Someș, care asigură conectivitatea rutieră în partea de Nord-Vest a țării, între Autostrada A3 (zona Turda) – Cluj-Napoca (zona Apahida), Dej (Beclean-Bistrița) – Baia Mare (Livada-Halmeu) – Satu Mare – Oar.

Costul estimat al drumului este de 340 de milioane de euro, bani ce urmează să fie plătiți din Planul Naţional de Recuperare şi Rezilienţă. Următoarea etapă în realizarea proiectului este lansarea licitației pentru realizarea studiului de fezabilitate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus