Caravana TIFF aduce două comedii de succes la Carei Reviewed by CD on . Două seri în compania unor comedii spumoase care au dat lovitura în box office-ul din 2016 îi așteaptă pe spectatorii din Carei pe 25-26 iulie, în Parcul Dendro Două seri în compania unor comedii spumoase care au dat lovitura în box office-ul din 2016 îi așteaptă pe spectatorii din Carei pe 25-26 iulie, în Parcul Dendro Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Caravana TIFF aduce două comedii de succes la Carei

Caravana TIFF aduce două comedii de succes la Carei

Caravana TIFF aduce două comedii de succes la Carei

Două seri în compania unor comedii spumoase care au dat lovitura în box office-ul din 2016 îi așteaptă pe spectatorii din Carei pe 25-26 iulie, în Parcul Dendrologic. Caravana TIFF, ajunsă la a opta ediție, revine în oraș după succesul de anul trecut, Carei fiind a doua oprire de pe traseul evenimentului, după Iași. Intrarea este liberă.

În prima seară, comedia multi-premiată Complet străini/ Perfetti sconosciuti (r. Paolo Genovese), cel mai popular film italian în cinematografele din țara sa în ultimii ani, pune întrebarea: cât de bine îi cunoaștem pe cei apropiați? Șapte prieteni vechi decid să îşi pună la vedere mesajele şi apelurile primite pe telefoane, cu efecte dintre cele mai neașteptate. Hohote de râs va stârni și aventura celor trei bărbați care pierd un bilet câștigător la loto din Două lozuri, unul dintre hiturile de box office din România, anul trecut.
Program | Parcul Dendrologic, 21.45
Marți, 25 iulie
Complet străini / Perfetti sconosciuti
r. Paolo Genovese | Italia, 97’
Cu: Giuseppe Battiston, Anna Foglietta, Marco Giallini, Edoardo Leo, Valerio Mastandrea, Alba Rohrwacher, Kasia Smutnia
Hitul de box office în Italia în 2016! Șapte prieteni buni iau cina împreună și propun un joc îndrăzneț: să-și pună telefoanele pe masă în timpul mesei și să-și arate unul altuia mesajele, email-urile și apelurile pe care le primesc. Ies la iveală secrete. Vor mai rămâne sau nu prieteni după această cină?
Miercuri, 26 iulie
Două lozuri
r. Paul Negoescu | România, 86’
Cu: Dorian Boguță, Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol
Dinel, Sile și Pompiliu, trei bărbați dintr-un mic orășel de provincie, câștigă marele premiu la loto, însă nu după mult timp biletul nu mai e de găsit, așa că cei trei pornesc într-o călătorie să-l recupereze. Hitul de box office în România, anul trecut!
Detalii: www.tiff.ro și www.facebook.com/caravanatiff.
Caravana Filmelor TIFF este un proiect organizat de Asociaţia Festivalul de Film Transilvania, cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei.
Susținut de: Staropramen, UPC, Romgaz
Cu sprijinul: Primăriei Municipiului Carei și Centrului Cultural al Municipiului Carei
Parteneri media: Europa FM, Zile și nopți
Partener de monitorizare: mediaTRUST

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus