Botoșei obligatorii, la spitalul din Satu Mare Reviewed by CD on .  De astăzi intrarea în spitalul județean se face doar cu botoșei. Până să se obișnuiască sătmărenii cu această regulă , personalul unității spitalicești duce mu  De astăzi intrarea în spitalul județean se face doar cu botoșei. Până să se obișnuiască sătmărenii cu această regulă , personalul unității spitalicești duce mu Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Botoșei obligatorii, la spitalul din Satu Mare

Botoșei obligatorii, la spitalul din Satu Mare

Botoșei obligatorii, la spitalul din Satu Mare

 De astăzi intrarea în spitalul județean se face doar cu botoșei. Până să se obișnuiască sătmărenii cu această regulă , personalul unității spitalicești duce muncă de lămurire pentru fiecare pacient și vizitator. Automatele de botoșei sunt funcționale din această dimineață.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență a transmis un comunicat de presă prin care a adus la cunoștința sătmărenilor că de astăzi se va instala la intrarea în fiecare spital un distribuitor automat de botoșei, de unică folosință pentru vizitatori și aparținători. Tot de astăzi accesul în spital nu mai este permis fără echipament de protecție. Botoșeii pot fi cumpărați cu 2 lei la automatul care funcționează cu monede de 50 de bani.

 

Decizia introducerii echipamentului de protecție a fost luată din mai multe considerente. Conducerea spitalului s-a gândit în special la prevenirea infecțiilor spitalicești și la întreținerea curățeniei, iar banii dați pe echipamentele de protecție vor ajunge tot în folosul pacienților.

În această dimineață, la cele două spitale din municipiu au fost instalate mai multe aparate cu botoșei. Pentru început ,vizitatorii au fost derutați și nu au înțeles de ce este nevoie de aceste echipamente, fapt pentru care conducerea Spitalului Județean a decis ca zilnic să fie cineva la fața locului să le explice importanța acestora. Botoșeiii sunt de unică folosință, nu se pot transmite de la o persoană la alta, nu pot fi păstrați pentru a doua zi și vor fi aruncați într-un recipient special la părăsirea spitalului.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus