A ascuns țigările de contrabandă în rezervorul mașinii Reviewed by CD on . Miercuri, 14 iunie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român, Adalbert F., în vârstă de 56 a Miercuri, 14 iunie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român, Adalbert F., în vârstă de 56 a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Rural»A ascuns țigările de contrabandă în rezervorul mașinii

A ascuns țigările de contrabandă în rezervorul mașinii

A ascuns țigările de contrabandă în rezervorul mașinii

Miercuri, 14 iunie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român, Adalbert F., în vârstă de 56 ani, din județul Bihor, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Sharan, înmatriculat în Ungaria.

Existând suspiciuni că aceasta transportă țigări de proveniență ucraineană, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii. Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată în rezervorul autoturismului, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 360 pachete de țigări, de proveniență ucraineană.
Țigările în valoare de 1.620 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.
Bihoreanul nu este la prima faptă de acest fel, în luna martie, acesta a mai fost sancționat contravențional după ce în mașina lui – în locașul filtrului de aer – au fost descoperite alte 88 pachete de țigări de proveniență ucraineană.
În prezent, bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus