Țigări de contrabandă ascunse în caroserie. Mașina a fost confiscată. Reviewed by CD on . Vineri seara, în jurul orei 23.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român P. Robert, în vârstă Vineri seara, în jurul orei 23.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român P. Robert, în vârstă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Rural»Țigări de contrabandă ascunse în caroserie. Mașina a fost confiscată.

Țigări de contrabandă ascunse în caroserie. Mașina a fost confiscată.

Țigări de contrabandă ascunse în caroserie. Mașina a fost confiscată.

Vineri seara, în jurul orei 23.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român P. Robert, în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza jud. Satu Mare, conducând un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România.
Acționând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.
Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat, în caroseria autoturismului, în cele două praguri, cantitatea de 320 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.
Ţigările, în valoare de peste 1.500 lei şi autoturismul marca Volkswagen Passat, în valoare de 9.000 lei, au fost reținute în vederea confiscării de către autoritatea vamală.
De asemenea, cetățeanul român a fost sancţionat contravenţional, de către autoritățile vamale, cu amendă în valoare de 8.000 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus