Țigări de contrabandă ascunse sub crengi la Halmeu Reviewed by CD on . Miercuri, 14 iunie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Halmeu, jud. Satu Mare, au descoperit, la aproximativ 25 de metri de frontiera de st Miercuri, 14 iunie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Halmeu, jud. Satu Mare, au descoperit, la aproximativ 25 de metri de frontiera de st Rating: 0
Ești aici: Acasă » Rural»Țigări de contrabandă ascunse sub crengi la Halmeu

Țigări de contrabandă ascunse sub crengi la Halmeu

Țigări de contrabandă ascunse sub crengi la Halmeu

Miercuri, 14 iunie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Halmeu, jud. Satu Mare, au descoperit, la aproximativ 25 de metri de frontiera de stat spre interior, un colet ambalat în folie de culoare neagră, acoperit cu crengi și vegetație.

La o distanță de aproximativ 30 de metri au mai găsit alte două colete ambalate similar.
Imediat au fost informate și autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei.
Toate cele trei colete au fost transportate de polițiștii de frontieră la sediul instituției, unde s-a constatat că acestea conţin 1.500 pachete cu țigări marca “Compliment Slim”, de provenienţă Duty Free. Valoarea totală a țigărilor este de 17.550 lei.
Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus