Ziua Drapelului Național a fost marcată la Satu Mare Reviewed by CD on . Ziua de 26 iunie a fost proclamată Zi a Drapelului Național al României în mai 1998, iar cu această ocazie, în organizarea Instituției Prefectului, Consiliului Ziua de 26 iunie a fost proclamată Zi a Drapelului Național al României în mai 1998, iar cu această ocazie, în organizarea Instituției Prefectului, Consiliului Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Ziua Drapelului Național a fost marcată la Satu Mare

Ziua Drapelului Național a fost marcată la Satu Mare

Ziua Drapelului Național a fost marcată la Satu Mare

Ziua de 26 iunie a fost proclamată Zi a Drapelului Național al României în mai 1998, iar cu această ocazie, în organizarea Instituției Prefectului, Consiliului Județean Satu Mare, Primăriei municipiului Satu Mare și Garnizoanei Satu Mare evenimentul a fost marcat și la Satu Mare.
Festivitățile dedicate Zilei Drapelului au avut loc pe platoul din Piața 25 Octombrie unde au participat oficialitățile locale și județene, respectiv cadre militare active și în rezervă.
Manifestările au început cu prezentarea onorului subprefectului Altfatter Tamas, după care s-au rostit câteva alocuțiuni referitoare la sărbătorirea Zilei Drapelului Național.
A urmat apoi primirea drapelului care, înainte de a fi arborat pe catargul din fața Palatului Administrativ, a fost sărutat de preotul Cristian Silaghi și de oficialități.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus