Varianta de ocolire a orașului Negrești-Oaș, în linie dreaptă Reviewed by CD on . Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba însoțit de vicepreședintele Ioan Rus au condus astăzi discuțiile cu reprezentanții Ministerului Transp Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba însoțit de vicepreședintele Ioan Rus au condus astăzi discuțiile cu reprezentanții Ministerului Transp Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Varianta de ocolire a orașului Negrești-Oaș, în linie dreaptă

Varianta de ocolire a orașului Negrești-Oaș, în linie dreaptă

Varianta de ocolire a orașului Negrești-Oaș, în linie dreaptă

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba însoțit de vicepreședintele Ioan Rus au condus astăzi discuțiile cu reprezentanții Ministerului Transportului și ai primăriilor Negrești-Oaș, Vama, Racșa și Orașu Nou cu privire la construcția variantei de ocolire a orașului Negrești-Oaș.
Întâlnirea care a avut loc la sediul Consiliului Județean a avut scopul de a stabili care sunt pașii de urmat pentru începerea investiției. Cei prezenți au hotărât înființarea unei Asociaţii de Dezvoltare Intercomunitară din care să facă parte toți cei responsabili pentru pornirea procesului administrativ. Reprezentanții Consiliului Județean Satu Mare au insistat asupra faptului că este o oportunitate unică menită a aduce dezvoltare economică zonei, de a prelua traficul greu, dar și pentru a reduce aglomerația. Reprezentanții județului au făcut apel la primari pentru identificarea terenurilor și a proprietarilor acestora.
Forma finală a drumului va fi stabilită prin alegerea celei mai bune variante după realizarea studiului de fezabilitate.
La începutul lunii decembrie, la inițiativa Consiliului Județean Satu Mare, planul de finanțare pentru construcția variantelor de ocolire a localităților Negrești-Oaș și Ardud a fost inclus în Master Planul General de Transport al României, proiect finanțat din fondurile Programului Operațional de Transport al Uniunii Europene 2021-2027.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus