Bani alocați pentru reabilitarea a două clădiri ce aparțin Spitalului Județean de Urgență Satu Mare Reviewed by CD on . Consiliul Județean Satu Mare a suplimentat cu 3.776.000 de lei amplul proiect de refacere integrală a sistemelor electrice interioare, de iluminat și forță ale Consiliul Județean Satu Mare a suplimentat cu 3.776.000 de lei amplul proiect de refacere integrală a sistemelor electrice interioare, de iluminat și forță ale Rating: 0
Ești aici: Acasă » Sănătate»Bani alocați pentru reabilitarea a două clădiri ce aparțin Spitalului Județean de Urgență Satu Mare

Bani alocați pentru reabilitarea a două clădiri ce aparțin Spitalului Județean de Urgență Satu Mare

Bani alocați pentru reabilitarea a două clădiri ce aparțin Spitalului Județean de Urgență Satu Mare

Consiliul Județean Satu Mare a suplimentat cu 3.776.000 de lei amplul proiect de refacere integrală a sistemelor electrice interioare, de iluminat și forță ale celor două clădiri principale ale Spitalului Județean de Urgență, clădirea de pe strada Ravensburg, respectiv cea din Piața Eroilor Revoluției.
Lucrările se află în plină desfășurare în ambele locații și presupun schimbarea întregii instalații electrice: conductori, tablouri de siguranță, întrerupătoare și prize. Pentru a se economisi consumul de energie electrică, corpurile de iluminat vor fi înlocuite de neoane cu led. Această investiție este vitală pentru siguranța pacienților și a actului medical, în condițiile în care instalațiile vechi nu mai făceau față actualelor aparate medicale moderne, mari consumatoare de energie electrică.
“S-a impus o astfel de lucrare de mare complexitate deoarece în Locația I a spitalului, instalațiile electrice erau vechi, de peste 50 de ani, iar în Locația II sistemele electrice nu au fost înlocuite de mai bine de 100 de ani. Instalațiile aveau un grad înalt de uzură și prezentau un risc major în actul medical. Cu această ocazie aș dori să mulțumesc întregului corp medical și echipei Serviciului tehnic al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare care s-au organizat exemplar și ne-au pus la dispoziție, etapizat, spațiile medicale de pe toate secțiile pentru a se putea realiza lucrările fără întreruperea actului medical”, a precizat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.
Până acum s-au realizat peste 70% din lucrări, iar întreaga investiție se va finaliza până la sfârșitul verii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus