Undă verde pentru construirea fast-food-ului Quick la Burdea Reviewed by CD on . Întruniţi marţi în şedinţă extraordinară, consilierii locali sătmăreni au aprobat, cu majoritate confortabilă de voturi, documentaţia Planului Urbanistic Zonal Întruniţi marţi în şedinţă extraordinară, consilierii locali sătmăreni au aprobat, cu majoritate confortabilă de voturi, documentaţia Planului Urbanistic Zonal Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Undă verde pentru construirea fast-food-ului Quick la Burdea

Undă verde pentru construirea fast-food-ului Quick la Burdea

Undă verde pentru construirea fast-food-ului Quick la Burdea

Întruniţi marţi în şedinţă extraordinară, consilierii locali sătmăreni au aprobat, cu majoritate confortabilă de voturi, documentaţia Planului Urbanistic Zonal prin care se schimbă funcţiunea unei părţi a terenului de la Intersecţia Burdea, din parcare şi cale de acces pietonal şi circulaţie auto în zonă de servicii.

Acesta constituie primul pas concret spre aprobarea construirii unui fast-food de tip drive-in în zona respectivă, după ce la ultimele două şedinţe consilierii UDMR au respins proiectul, pe motiv că nu au primit destule informaţii despre investiţia planificată acolo.
La şedinţa de marţi au aprobat, în sfârşit, proiectul, cu menţiunea că patru dintre ei s-au abţinut de la vot.
Pentru a se construi efectiv fast-food-ul mai este nevoie de câteva aprobări din partea Consiliului Local, proiectele urmând să fie dezbătute pe măsură ce compania franceză Quick va demara investiţia.
Tot în şedinţa de marţi, consilierii au aprobat în unanimitate rectificarea de buget a municipiului Satu Mare, regrupând unele sume de la investiţii ce nu sunt considerate prioritare spre altele care trebuie demarate urgent, cum ar fi reabilitarea şi modernizarea unor şcoli.
În privinţa finanţării clubului de fotbal Olimpia, scandalul se amână, deoarece proiectul de hotărâre cu pricina nici măcar nu a fost pus pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de marți.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus