În Satu Mare a apărut un nou lac, Intersecția Burdea. Reviewed by CD on . După ce muncitorii care lucrează la deja celebra groapă de la Cap Pod Decebal au reușit să creeze o frumoasă fântână arteziană, cu tot cu lacul aferent, după ce După ce muncitorii care lucrează la deja celebra groapă de la Cap Pod Decebal au reușit să creeze o frumoasă fântână arteziană, cu tot cu lacul aferent, după ce Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»În Satu Mare a apărut un nou lac, Intersecția Burdea.

În Satu Mare a apărut un nou lac, Intersecția Burdea.

În Satu Mare a apărut un nou lac, Intersecția Burdea.

După ce muncitorii care lucrează la deja celebra groapă de la Cap Pod Decebal au reușit să creeze o frumoasă fântână arteziană, cu tot cu lacul aferent, după ce au spart o conductă de apă din zonă imediat după ce au ”reluat” lucrările, lacul a reapărut duminică în urma ploii care s-a abătut asupra Sătmarului toată ziua.

Practic, toată apa de pe pod s-a adunat în ditamai groapa, formând o frumusețe de lac de acumulare, căruia-i lipsește numai barajul pentru a asigura energia electrică necesară aparatelor de jocuri de noroc din cârciuma din apropiere.
Reamintim că lucrările pentru lărgirea benzilor de urcare pe Podul Decebal dinspre Instersecția Burdea au fost abandonate la puțin timp după ce muncitorii au săpat groapa la începutul lunii august.
Explicația oficială a fost că s-au găsit ceva probleme în ceea ce privește gradul de compactare a straturilor de materiale așezate ca fundație pentru viitoarele benzi din fața stației de autobuz pentru reamenajarea căreia s-a făcut toată tevatura.
După nenumărate ședințe, analize la fața locului și avertismente din partea primarului că iuiuiui cum va rezilia el contractul cu firma executantă, lucrările au reînceput săptămâna trecută ”în ritmul obișnuit” și cu ”stângăciile” care ar fi amuzante dacă n-ar fi în joc nervii sătmărenilor.
Nu trebuie să fie cineva inginer specializat în construcții drumuri ca să-și dea seama că dacă n-a fost bun gradul de compactare pe vreme uscată, în mijlocul lunii august, acum stratul de asfalt va fi așezat pe o fundație ce va semăna mai degrabă cu nisipurile mișcătoare, mai ales că se anunță ploi pe toată săptămâna.
Autoritățile au anunțat deja că anul viitor vor sparge din nou asfaltul proaspăt turnat de-a lungul Podului Decebal, deoarece specialiștii au găsit ulterior ”probleme de structură”. Așa că, cu un drum, se va putea săpa din nou groapa de la Burdea, să fie completă treaba!

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus