”Telenovela braziliană” a Podului Decebal continuă cu noi episoade Reviewed by CD on . După repetate prelevări de probe din asfalt, după ce proiectanții și executanții dau vina unii pe alții, se pare că ”telenovela braziliană” a Podului Decebal, a După repetate prelevări de probe din asfalt, după ce proiectanții și executanții dau vina unii pe alții, se pare că ”telenovela braziliană” a Podului Decebal, a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»”Telenovela braziliană” a Podului Decebal continuă cu noi episoade

”Telenovela braziliană” a Podului Decebal continuă cu noi episoade

”Telenovela braziliană” a Podului Decebal continuă cu noi episoade

După repetate prelevări de probe din asfalt, după ce proiectanții și executanții dau vina unii pe alții, se pare că ”telenovela braziliană” a Podului Decebal, așa cum a numit-o primarul Kereskenyi Gabor, va continua cu episoade fără număr.

Nimeni nu știe exact care-i problema, dar viceprimarul Adrian Albu a lăsat să se înțeleagă că problemele structurale sunt mult mai grave decât cele care apar în proiectul tehnic și au implicații financiare foarte mari.
Nu se știe nici măcar dacă se va respecta termenul de finalizare a lucrărilor, dar se pot face deja pariuri cam când în următorii 2-3 ani se va reasfalta întregul pod.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus