Mark Wingfield și FS-Duo susțin un concert de chitară acustică la Sinagoga Mare Reviewed by CD on . Duminică, 16 iulie 2017 de la ora 19.00 Sinagoga Mare va găzdui un concert de chitară cu Mark Wingfield Quartet (GB/HU) și FS-Duo (RO). Evenimentul este organiz Duminică, 16 iulie 2017 de la ora 19.00 Sinagoga Mare va găzdui un concert de chitară cu Mark Wingfield Quartet (GB/HU) și FS-Duo (RO). Evenimentul este organiz Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Mark Wingfield și FS-Duo susțin un concert de chitară acustică la Sinagoga Mare

Mark Wingfield și FS-Duo susțin un concert de chitară acustică la Sinagoga Mare

Mark Wingfield și FS-Duo susțin un concert de chitară acustică la Sinagoga Mare

Duminică, 16 iulie 2017 de la ora 19.00 Sinagoga Mare va găzdui un concert de chitară cu Mark Wingfield Quartet (GB/HU) și FS-Duo (RO).

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Comunitatea Evreilor Satu Mare.
Mark Wingfield este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chitariști de jazz din Marea Britanie.
Colaborează în această vară într-un proiect deosebit cu artiști maghiari cunoscuți publicului sătmărean: Szabó Sándor și Heidrich Roland la chitară și Major Balázs la percuție. Simțul deosebit și muzica profundă a lui Mark Wingfield se îmbină perfect cu textura muzicală a colegilor maghiari. Muzica lor învie vremuri demult apuse, exotice în timp ce invită publicul la o călătorie transcendentă.
Chitariștii sătmăreni Fazekas József Tamás și Szátvári Csaba vor cânta în deschiderea acestui concert.
Intrarea liberă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus