Tânăr prins cu țigări de contrabadă pe strada Mihai Eminescu Reviewed by CD on . Vineri, în jurul orei 16.00, un echipaj de poliție al Biroului de Ordine Publică Satu Mare, a oprit pentru control, pe strada Mihai Eminescu din municipiu, un a Vineri, în jurul orei 16.00, un echipaj de poliție al Biroului de Ordine Publică Satu Mare, a oprit pentru control, pe strada Mihai Eminescu din municipiu, un a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr prins cu țigări de contrabadă pe strada Mihai Eminescu

Tânăr prins cu țigări de contrabadă pe strada Mihai Eminescu

Tânăr prins cu țigări de contrabadă pe strada Mihai Eminescu

Vineri, în jurul orei 16.00, un echipaj de poliție al Biroului de Ordine Publică Satu Mare, a oprit pentru control, pe strada Mihai Eminescu din municipiu, un autoturism înmatriculat în Slovacia, condus de un bărbat, de 28 ani, din localitatea Dara.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, după o cercetare amănunţită, a rezultat că în interior se aflau 79 pachete de țigarete de proveniență extracomunitară și două pachete a câte 500 gr. care conțineau tutun vărsat.
Cazul a fost preluat de către Serviciul de Investigare a Crminalității Economice, care va efectua cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus