Țigările și vechea poveste a lor Reviewed by CD on . Contrabandiștii acționează în continuare.Poliţiştii de frontieră din Satu Mare au oprit pentru control, în localitatea Ciuperceni, un autoturism condus de un bă Contrabandiștii acționează în continuare.Poliţiştii de frontieră din Satu Mare au oprit pentru control, în localitatea Ciuperceni, un autoturism condus de un bă Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Țigările și vechea poveste a lor

Țigările și vechea poveste a lor

Țigările și vechea poveste a lor

Contrabandiștii acționează în continuare.Poliţiştii de frontieră din Satu Mare au oprit pentru control, în localitatea Ciuperceni, un autoturism condus de un bărbat de 21 ani, din Turulung.

În urma controlului efectuat de către poliţiştii de frontieră s-a constatat că în portbagaj şi pe bancheta din spate se află mai mulţi saci cu ţigări. Maşina a fost condusă la sediul STPF Satu Mare, unde în urma cercetărilor s-a constatat că în saci se aflau 2.340 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 10.180 lei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, iar ţigările şi maşina au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

 

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus