Tată şi fiu ucişi într-o autoutilitară incendiată pe câmp Reviewed by CD on . Cadavrul unui bărbat de 39 de ani şi cel al fiului său în vârstă de 9 ani, ambii din Bistriţa, au fost găsite marţi seara într-o autoutilitară incendiată pe un Cadavrul unui bărbat de 39 de ani şi cel al fiului său în vârstă de 9 ani, ambii din Bistriţa, au fost găsite marţi seara într-o autoutilitară incendiată pe un Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tată şi fiu ucişi într-o autoutilitară incendiată pe câmp

Tată şi fiu ucişi într-o autoutilitară incendiată pe câmp

Tată şi fiu ucişi într-o autoutilitară incendiată pe câmp

Cadavrul unui bărbat de 39 de ani şi cel al fiului său în vârstă de 9 ani, ambii din Bistriţa, au fost găsite marţi seara într-o autoutilitară incendiată pe un câmp, lângă satul Aciua, comuna Pomi.

Ambii aveau urme de lovituri pe corp, în zona gâtului şi capului, iar criminalul se pare că a vrut să distrugă dovezile dând foc maşinii, însă aceasta a ars doar parţial. Dispariţia copilului a fost semnalată marţi după-amiază, de către mama sa, la Poliţia din Bistriţa-Năsăud.
Cercetările la faţa locului au fost efectuate iniţial de poliţiştii sătmăreni, apoi, în cursul zilei de miercuri, la Pomi a sosit o echipă formată din ofiţeri specialişti ai Serviciului Omoruri al Direcţiei de Investigaţii Criminale din Inspectoratul General al Poliţiei Române şi un expert din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică.
Ofiţerii acordă sprijin de specialitate colegilor de la I.P.J. Satu Mare şi procurorului de caz în elucidarea modului în care s-a produs decesul celor doua persoane.
Anchetatorii au dezvăluit identitatea celor două victime. Bărbatul este un preot neoprotestant din Bistriţa, Adrian Blaga, care conduce şi o fundaţie pentru ajutorarea copiilor orfani. Băiatul său era sportiv de performanţă, practica luptele libere, iar împreună cu tatăl său erau prieteni de familie cu antrenorul sătmărean Tudor Barbul.
Se pare că cei doi se aflau în judeţul Satu Mare în căutarea unui loc potrivit pentru organizarea unei tabere de vară la care să participe copiii orfani aflaţi în grija preotului.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus