Relațiile de înfrățire între județele Satu Mare și Ostalb se intensifică Reviewed by CD on . Relațiile de înfrățire între județele Satu Mare și Ostalb se intensifică prin crearea unor grupuri tematice de cooperare. Prefectul județului Ostalb, dr. Joachi Relațiile de înfrățire între județele Satu Mare și Ostalb se intensifică prin crearea unor grupuri tematice de cooperare. Prefectul județului Ostalb, dr. Joachi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Relațiile de înfrățire între județele Satu Mare și Ostalb se intensifică

Relațiile de înfrățire între județele Satu Mare și Ostalb se intensifică

Relațiile de înfrățire între județele Satu Mare și Ostalb se intensifică
Relațiile de înfrățire între județele Satu Mare și Ostalb se intensifică prin crearea unor grupuri tematice de cooperare.
Prefectul județului Ostalb, dr. Joachim Bläse împreună cu președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, au desemnat liderii grupului din sistemul de sănătate, pe care îl consideră ca fiind unul dintre cele mai importante domenii de cooperare.
În data de 17 mai 2023 a avut loc primul eveniment important, condus de dr. Laurențiu Grecu, medic primar chirurgie generală din județul Ostalb, în colaborare cu grupul condus de dr. Paula Mare, director medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare și dr. Nagy Tünde, medic primar pediatrie.
La seminarul online intitulat „Aspectele comunicării dintre medic si pacient – experiența germană” au participat medici din cadrul SJUSM, iar dr. Laurențiu Grecu și-a împărtășit experiența dobândită pe parcursul activității în Ostalb.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus