A fost semnat contractul pentru achiziționarea a 10 băi comunale în județul Satu Mare Reviewed by CD on . Pataki Csaba, în calitate de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Judetul Satu Mare, și administratorul firmei declarate câștigătoare în urma Pataki Csaba, în calitate de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Judetul Satu Mare, și administratorul firmei declarate câștigătoare în urma Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»A fost semnat contractul pentru achiziționarea a 10 băi comunale în județul Satu Mare

A fost semnat contractul pentru achiziționarea a 10 băi comunale în județul Satu Mare

A fost semnat contractul pentru achiziționarea a 10 băi comunale în județul Satu Mare

Pataki Csaba, în calitate de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Judetul Satu Mare, și administratorul firmei declarate câștigătoare în urma finalizării procedurii de achiziție, au semnat contractul de furnizare a containerelor sanitare în cadrul proiectului „Incluziunea socială și abilitarea romilor din Județul Satu Mare”.

Firma care a câștigat licitația are la dispoziție 120 de zile pentru a livra și instala cele 20 de containere sanitare, valoarea contractului de achiziție fiind de 795.000 de lei. Livrarea și montarea containerelor sanitare se va realiza în următoarele localități din județul Satu Mare: Tășnad (cartierele Sărăuad și Cervechi), Ardud (cartierul de romi), Stâna, Pelișor, Irina, Cidreag, Atea, Santău și Turulung. Fiecare comunitate va beneficia de un set containere sanitare (un container pentru bărbați și un container pentru femei), complet dotate cu dușuri, chiuvete, toalete, mașini de spălat și uscătoare de rufe.
Proiectul „Incluziunea socială și abilitarea romilor din Județul Satu Mare” are ca obiectiv principal creșterea incluziunii și abilitarea romilor din județul Satu Mare, prin furnizarea de servicii integrate pentru 1300 de persoane provenind din familii aflate în situații de vulnerabilitate (dintre care 1250 de etnie romă) și prin creșterea capacității autorităților publice locale din 10 comunități sătmărene de a acționa eficient pentru incluziunea socială a acestora.
Proiectul este finanțat prin Programul „Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor”, Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021, apelul de proiecte “Creșterea incluziunii și abilitarea romilor” şi de Guvernul României. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 4.414.864,62 lei, din care 3.752.634,93 lei reprezintă Granturi SEE și Norvegiene și 662.229,69 lei reprezintă cofinanțare publică.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus