Victimelor inundațiilor din 1970, comemorate în Satu Mare Reviewed by CD on . Prefectul Radu Roca alături de subprefecții Altfatter Tamás și Romeo Pop și de directorul de Cancelarie Radu Iancu au participat la evenimentul de comemorare a Prefectul Radu Roca alături de subprefecții Altfatter Tamás și Romeo Pop și de directorul de Cancelarie Radu Iancu au participat la evenimentul de comemorare a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Victimelor inundațiilor din 1970, comemorate în Satu Mare

Victimelor inundațiilor din 1970, comemorate în Satu Mare

Victimelor inundațiilor din 1970, comemorate în Satu Mare

Prefectul Radu Roca alături de subprefecții Altfatter Tamás și Romeo Pop și de directorul de Cancelarie Radu Iancu au participat la evenimentul de comemorare a victimelor inundațiilor care au afectat județul Satu Mare, în mai 1970.
Manifestările au avut loc în Piața 14 mai din municipiul Satu Mare , unde s-au depus jerbe de flori la monumentul ridicat in memoria celor dispăruți acum 53 de ani. De asemenea în parcul din apropierea monumentului au fost plantați doi puieți de mesteacăn în memoria victimelor inundațiilor din 1970.
În urma inundațiilor din 1970 au murit 56 de persoane, au fost distruse 4.093 de case, afectate 28.076 de clădiri şi au fost inundate peste 120.000 hectare de teren.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus