Protest anemic şi ilegal al PD-L împotriva Guvernului USL Reviewed by CD on . Cam 30 de oameni s-au adunat la mitingul de protest organizat marţi seara de Partidul Democrat-Liberal împotriva Guvernului USL, mai precis împotriva proiectulu Cam 30 de oameni s-au adunat la mitingul de protest organizat marţi seara de Partidul Democrat-Liberal împotriva Guvernului USL, mai precis împotriva proiectulu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Protest anemic şi ilegal al PD-L împotriva Guvernului USL

Protest anemic şi ilegal al PD-L împotriva Guvernului USL

Protest anemic şi ilegal al PD-L împotriva Guvernului USL

Cam 30 de oameni s-au adunat la mitingul de protest organizat marţi seara de Partidul Democrat-Liberal împotriva Guvernului USL, mai precis împotriva proiectului de buget propus pentru anul 2014.

Numărul participanţilor arată nivelul la care a ajuns partidul care până nu demult a fost considerat ca fiind principala formaţiune politică de opoziţie, însă acum toţi ziariştii prezenţi se întrebau, la mişto, „unde e doamna Bota?” – referindu-se la fosta şefă a femeilor PDL-iste, cunoscută ca Nutzi de Sătmar, care conduce acum partidul creat pentru Băsescu, Mişcarea Populară, şi care are pretenţii asupra unei părţi a clădirii ocupate acum de PD-L în Centrul Vechi al Sătmarului.
Înarmaţi cu pancarte cu sloganuri împotriva guvernului şi conduşi de deputata de Oaş, Andreea Paul, manifestanţii au parcurs traseul scurt din faţa sediului PD-L până la Palatul Administrativ, unde se aşteptau, poate, să fie primiţi de prefectul Eugeniu Avram, care la ora respectivă era la audienţe în Porumbeşti.
Au fost întâmpinaţi, în schimb, de jandarmii care i-au informat că protestul lor este ilegal, în condiţiile în care organizatorii nu s-au sinchisit să anunţe autorităţile cu 48 de ore înainte de eveniment, aşa cum prevede legea.
Deputata Andreea Paul a încercat „să se scoată”, spunând că nu s-a gândit să depună cerere în timpul slujbei de duminică de la biserică, la care adjunctul comandantului Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Vasile Gheţea, având deja multă experienţă la asemenea vrăjeli, i-a dat replica antologică: „La noi la Inspectorat avem serviciu permanent, oricând se poate solicita protecţia noastră, fără de care nu se pot organiza asemenea manifestări”.
Andreea Paul a încercat să-l aburească cu întrebări despre taxe şi accize, dar şeful dispozitivului de jandarmi i-a dat termen de 15 minute să elibereze Piaţa 25 Octombrie, după care jandarmii i-au însoţit pe protestatari, fără să intervină în vreun fel, pe drumul de întoarcere până la sediul PD-L, unde manifestanţii s-au adăpostit pentru a se încălzi.
Cea mai tare fază a fost când un trecător, întâlnindu-i pe traseu pe protestatari, a început să scandeze „Aşa-aşa, Jos Băsescu”! Protestatarii nimănui, care până nu demult erau cei mai aprigi susţinători ai celui care i-a lăsat din braţe imediat după ce aceştia au refuzat s-o aleagă pe Elena Udrea preşedinte de partid, în frunte cu tăietoarea salariilor şi pensiilor care-şi face acum griji din cauza taxelor inventate de imaginaţia ei, au rămas fără replică.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus