Primarul Dorel Coica a premiat sportivi și pianiști Reviewed by CD on . Primarul muncipiului Satu Mare, Dorel Coica, a continuat marți seria premierilor sportivilor care au obținut rezultate deosebite la diferite competiții sportive Primarul muncipiului Satu Mare, Dorel Coica, a continuat marți seria premierilor sportivilor care au obținut rezultate deosebite la diferite competiții sportive Rating: 0
Ești aici: Acasă » Educație»Primarul Dorel Coica a premiat sportivi și pianiști

Primarul Dorel Coica a premiat sportivi și pianiști

Primarul Dorel Coica a premiat sportivi și pianiști

Primarul muncipiului Satu Mare, Dorel Coica, a continuat marți seria premierilor sportivilor care au obținut rezultate deosebite la diferite competiții sportive. De această dată, pe lista premianților au fost incluși și pianiștii de la Palatul Copiilor pregătiți de profesoara Mariana Moga.

Așadar, primarul, alături de invitatul său japonez Katsutaro Kawai au acordat premii atât sportivilor, cât și antrenorilor de la ramurile sportive: dans – Royal Dance Club, spadă – CS Satu Mare, karate – CS Zanshin, judo, popice, box – CS Unio și micuții pianiști de la Palatul Copiilor.
Fiecare premiant a primit din partea Primăriei câte o diplomă și un plic cu sume de bani, dar și câte un steguleț în culorile naționale.
Edilul-șef i-a asigurat pe sportivi că va continua să sprijine toate ramurile sportului sătmărean.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus