Primarul Kereskenyi a anunțat că McDonald`s vine la Satu Mare Reviewed by CD on . Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că reprezentanții McDonald`s au trimis pe adresa Primăr Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că reprezentanții McDonald`s au trimis pe adresa Primăr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primarul Kereskenyi a anunțat că McDonald`s vine la Satu Mare

Primarul Kereskenyi a anunțat că McDonald`s vine la Satu Mare

Primarul Kereskenyi a anunțat că McDonald`s vine la Satu Mare

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că reprezentanții McDonald`s au trimis pe adresa Primăriei Satu Mare o scrisoare de intenție, în data de 20 martie, prin care își anunță angajamentul de a construi un restaurant de tip fast-food în municipiul reședință de județ.

Cei de la McDonald`s au ajuns deja în municipiul Satu Mare. Primarul a declarat că este vorba despre un teren al Primăriei Satu Mare din intersecția de la Burdea, în suprafață de 1500 de metri pătrați.
De altfel, la finalul anului trecut, un reprezentant al concernului McDonald`s a fost de mai multe ori în municipiul Satu Mare pentru discuții cu reprezentanții Primăriei Satu Mare. Cu această ocazie s-a expus intenția clară a celor de la McDonald`s de a deschide un McDrive în municipiul Satu Mare.
Din câte se pare, trustul dorește o construirea unei clădiri de la zero, respectând toate standardele McDonald`s. De asemenea, a fost exclusă varianta de a deschide un astfel de restaurant în viitorul Shopping City.
Din păcate, anumite persoane vor să pericliteze proiectul. Mai exact, anumite persoane revendică în instanță terenul în cauză.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus