Primarul zice că primim bani pentru al III-lea pod peste Someș. Reviewed by CD on . Din motive aparent misterioase, fiecare primar UDMR-ist al Sătmarului a făcut propagandă la greu unei investiții cunoscute ca fiind „Cel de-al III-lea pod peste Din motive aparent misterioase, fiecare primar UDMR-ist al Sătmarului a făcut propagandă la greu unei investiții cunoscute ca fiind „Cel de-al III-lea pod peste Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primarul zice că primim bani pentru al III-lea pod peste Someș.

Primarul zice că primim bani pentru al III-lea pod peste Someș.

Primarul zice că primim bani pentru al III-lea pod peste Someș.

Din motive aparent misterioase, fiecare primar UDMR-ist al Sătmarului a făcut propagandă la greu unei investiții cunoscute ca fiind „Cel de-al III-lea pod peste Someș”, care a înghițit deja zeci, dacă nu sute de mii de euro pentru „concursuri de proiecte” și „studii de fezabilitate” care, bineînțeles, trebuie actualizate din când în când, pe bani.

Imediat după ce a preluat conducerea Primăriei, actualul edil-șef Kereskenyi Gabor a început din nou să vorbească despre acest pod, despre care știe și el foarte bine că nici un guvern nu va fi atât de fraer să dea bani pentru un proiect oarecum complementar investiției cunoscute sub numele de „Cel de-al IV-lea pod” inclus în proiectul mai mare al șoselei de centură a municipiului Satu Mare.
In conferința de presă de miercuri, când a anunțat că a discutat el cu conducerea Ministerului Dezvoltării și ăia i-au promis că vor da 81 milioane de lei pentru construcția podului în zona ștrandului din Satu Mare, proiect care ar urma să fie inclus în Programul Național de Dezvoltare Locală.
“Nu vreau să deschid acum şampania, pentru că nu este cazul. Într-o săptămână sau două urmează să fie emis ordinul Ministerul Dezvoltării cu fiecare judeţ, în care se pare că va fi podul peste Someş” – a spus primarul, susținând că şansele de realizare a acestui obiectiv sunt de 95%.
Trecând peste coșmarul investițiilor prin PNDL despre care primarii de comune ar putea să povestească multe, edilul-șef al Sătmarului știe foarte bine, din proprie experiență, că promisiunile unui ministru care tocmai va fi schimbat din cauza crizei guvernamentale de la București valorează, vorba lui Kereskenyi, fix-pix. Ca să nu mai vorbim de alte interese politice, pe termen mai lung, chiar dacă se zvonește că UDMR va fi cooptat acum la guvernare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus