Polițistul David Remus-Florin, locul 1 la Campionatul de Înot al MAI Reviewed by CD on . În perioada 11 - 14 iulie 2017, a avut loc etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, eveniment ce s-a desfăşurat în municipiul Ba În perioada 11 - 14 iulie 2017, a avut loc etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, eveniment ce s-a desfăşurat în municipiul Ba Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Polițistul David Remus-Florin, locul 1 la Campionatul de Înot al MAI

Polițistul David Remus-Florin, locul 1 la Campionatul de Înot al MAI

Polițistul David Remus-Florin, locul 1 la Campionatul de Înot al MAI

În perioada 11 – 14 iulie 2017, a avut loc etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, eveniment ce s-a desfăşurat în municipiul Bacău.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost reprezentat la această competiţie de un agent din cadrul Postului de Poliţie Comunal Certeze.
Poliţistul a concurat atât la proba de concurs individuală: 200 m liber, cât şi la proba ştafetă 4x50m liber alături de trei colegi din alte inspectorate, iar cum era de aşteptat, acesta s-a întors încununat de succes.
Astfel, agentul de poliţie David Remus-Florin a ocupat locul I la ambele probe de concurs.
La manifestare au fost prezenţi 72 de reprezentanţi din cadrul tuturor structurilor ministerului.
Poliţistul sătmărean David Remus-Florin, are 28 de ani şi îşi desfăşoară activitatea profesională în cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, la Secţia de Poliţie Rurală Negreşti Oaş,
L-am putea descrie ca pe un poliţist model care în timpul liber practică diferite sporturi printre care și înotul. Fiind de copil o fire foarte activă, părinții l-au dus pentru prima dată la bazinul de înot la vârsta de 6 ani. Foarte receptiv, a reușit în scurt timp să invațe primele procedee ale acestui sport, iar în scurt timp a participat la concursuri.
Acest sport i-a adus de-a lungul timpului pe lângă satisfacţii și peste 300 de medalii obţinute la competiţii naționale si internaționale.
Colegii îi urează mult succes în competiţiile viitoare şi se mândresc cu prezența lui în rândurile polițiștilor sătmăreni.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus