Peste 10% din persoanele vaccinate în județul Satu Mare s-au imunizat cu vaccin Johnson&Johnson Reviewed by CD on . 86271 de persoane s-au vaccinat până în acest moment în județul Satu Mare, din care 83811 în cadrul centrelor de vaccinare fixe, în cadrul maratoanelor și prin 86271 de persoane s-au vaccinat până în acest moment în județul Satu Mare, din care 83811 în cadrul centrelor de vaccinare fixe, în cadrul maratoanelor și prin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 10% din persoanele vaccinate în județul Satu Mare s-au imunizat cu vaccin Johnson&Johnson

Peste 10% din persoanele vaccinate în județul Satu Mare s-au imunizat cu vaccin Johnson&Johnson

Peste 10% din persoanele vaccinate în județul Satu Mare s-au imunizat cu vaccin Johnson&Johnson

86271 de persoane s-au vaccinat până în acest moment în județul Satu Mare, din care 83811 în cadrul centrelor de vaccinare fixe, în cadrul maratoanelor și prin intermediul echipelor mobile ale Direcției de Sănătate Publică și 2460 prin intermediul echipei mobile de vaccinare a Ministerului Apărării Naționale. Administrarea dozelor de vaccin Johnson&Johnson a început în data de 7 mai 2021 prin intermediul cabinetelor de medicină de familie iar din data de 28 mai funcționează în Vama Petea un centru fix de vaccinare cu administrarea acestui tip de vaccin. 8686 persoane s-au imunizat cu serul de la Johnson&Johnson, dintre care 5989 persoane au primit vaccinul de la medicii de familie, 1411 în centrul din Petea și 1276 în cadrul maratoanelor de vaccinare organizate în județ.

În cadrul ședinței de astăzi cu structurile Ministerului Afacerilor Interne, prefectul Altfatter Tamas a apreciat contribuția importantă a medicilor de familie înscriși în programul de imunizare a populației și face un apel către ceilalți pentru a adera la campania de vaccinare și a se putea acoperi în acest mod întreaga arie geografică a județului Satu Mare.

Centrul de vaccinare de la Petea are o adresabilitate crescută în ultima perioadă iar pe fondul sosirii unui număr semnificativ de conaționali în țară, numărul persoanelor vaccinate va crește. Numai în ultimele două zile, peste 29.000 de persoane au revenit în România, în condițiile în care media zilnică a intrărilor se situează la 2000-3000 de persoane.

Prefectul a solicitat în continuare măsuri și acțiuni care să ducă la creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, privind siguranța circulației rutiere, ordinea publică dar și aplicarea prevederilor specifice gestionării pandemiei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus