Incendiu produs în Oar Reviewed by CD on . În cursul zilei de ieri, în jurul orei 15:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină În cursul zilei de ieri, în jurul orei 15:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu produs în Oar

Incendiu produs în Oar

Incendiu produs în Oar

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 15:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit, la o casă de locuit, în localitatea Oar.

La fața locului s-au deplasat 12 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și o autospecială de stingere cu 4 pompieri voluntari din cadrul SVSU Vetiș, împreună cu primarul. Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la un conductor defect sau neizolat corespunzător.

Au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 100 mp și tavanul din scândură pe o suprafață de aproximativ 50 de mp și s-au degradat tavanul pe aproximativ 30 mp, 800 de bucăți de țiglă și aproximativ 20 de placi de azbociment.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus