Amendă de 1.500 de lei aplicată de Poliția Locală Satu Mare Reviewed by CD on . Amenzi drastice pentru persoanele juridice din Satu Mare care depozitează deșeurile în afara recipientelor sau nu au încheiate contracte de colectare a deșeuril Amenzi drastice pentru persoanele juridice din Satu Mare care depozitează deșeurile în afara recipientelor sau nu au încheiate contracte de colectare a deșeuril Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Amendă de 1.500 de lei aplicată de Poliția Locală Satu Mare

Amendă de 1.500 de lei aplicată de Poliția Locală Satu Mare

Amendă de 1.500 de lei aplicată de Poliția Locală Satu Mare

Amenzi drastice pentru persoanele juridice din Satu Mare care depozitează deșeurile în afara recipientelor sau nu au încheiate contracte de colectare a deșeurilor reciclabile cu un operator autorizat.

În cursul zilei de marți a fost identificată o firmă care a depozitat deșeuri în afara recipientelor amplasate pe str. George Coșbuc, colț cu str.Ioan Slavici.

Poliția Locală a aplicat amendă conform art. 83, alin.2, punctul 3 din HCL 38/2019 pentru depozitarea în afara recipientelor, în cuantum de 1.500 de lei și o altă amendă conform art.83, alin.2, punctul 12 pentru neexistența unui contract de colectare a deșeurilor reciclabile, în cuantum de 1.500 lei. Aceeși amendă este aplicabilă și persoanelor fizice care depozitează deșeurile în afara recipientelor!

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus