Intervenție pirotehnică în localitatea Căuaș Reviewed by CD on . În weekend, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Someș” al județului Satu Mare a intervenit pentru asanarea teritoriului, În weekend, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Someș” al județului Satu Mare a intervenit pentru asanarea teritoriului, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Intervenție pirotehnică în localitatea Căuaș

Intervenție pirotehnică în localitatea Căuaș

Intervenție pirotehnică în localitatea Căuaș

În weekend, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Someș” al județului Satu Mare a intervenit pentru asanarea teritoriului, de un proiectil exploziv de calibru 76 mm, în localitatea Căuaș.

Muniția a fost găsită de către un cetățean, în timp ce efectua lucrări de amenajare pentru o groapă de gunoi, în curtea imobilului său. Acesta a anunțat autoritățile, iar o echipă specializată în astfel de intervenții s-a deplasat la fața locului. Proiectilul, rămas din Al Doilea Război Mondial, a fost ridicat și transportat la depozitul de muniții rămase neexplodate, urmând să fie distrus.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus