Percheziții în Negrești-Oaș efectuate la persoane bănuite de camătă Reviewed by CD on . Ieri, 13 octombrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș, Ieri, 13 octombrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Percheziții în Negrești-Oaș efectuate la persoane bănuite de camătă

Percheziții în Negrești-Oaș efectuate la persoane bănuite de camătă

Percheziții în Negrești-Oaș efectuate la persoane bănuite de camătă

Ieri, 13 octombrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș, au efectuat 2 percheziții domiciliare într-un dosar de camătă.

Astfel, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, a polițiștilor criminaliști și a polițiștilor din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești Oaș, au desfășurat o acțiune, pe raza orașului Negrești Oaș, vizând 3 persoane bănuite de comiterea infracțiunii de camătă.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea confiscării 29 280 de lei, 1 750 de euro, telefoane mobile, cartele SIM precum și o macetă.

Față de doi bărbați, de 45, respectiv 51 de ani, ambii din Negrești Oaș, polițiștii au dispus reținerea acestora pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus