Incendiu la un autoturism în municipiul Satu Mare Reviewed by CD on . Ieri, în jurul orei 14:15, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui i Ieri, în jurul orei 14:15, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui i Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu la un autoturism în municipiul Satu Mare

Incendiu la un autoturism în municipiul Satu Mare

Incendiu la un autoturism în municipiul Satu Mare

Ieri, în jurul orei 14:15, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la un autoturism, pe strada Decebal din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat 7 subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. La sosirea forțelor profesioniste, autoturismul ardea mocnit fără flacără.
Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă s-au degradat: instalația electrică, bordul mașinii, tapițeria și parbrizul.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric, la un cablu defect sau neizolat corespunzător, la bordul autoturismului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus