Controale efectuate de polițiștii din Satu Mare pentru combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2 Reviewed by CD on . Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare continua să acționeze, în sistem integrat, alături de celelalte structuri, în vederea verifi Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare continua să acționeze, în sistem integrat, alături de celelalte structuri, în vederea verifi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Controale efectuate de polițiștii din Satu Mare pentru combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2

Controale efectuate de polițiștii din Satu Mare pentru combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2

Controale efectuate de polițiștii din Satu Mare pentru combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare continua să acționeze, în sistem integrat, alături de celelalte structuri, în vederea verificării respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Astfel, ieri, 14 octombrie a.c., au fost efectuate verificări la 143 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate de pe raza județului Satu Mare.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate, efectivele angrenate au verificat și piețele, restaurantele, centrele comerciale și zonele unde se formează aglomerări de persoane, fiind legitimate peste 1 100 de persoane și controlate în cadrul filtrelor rutiere aproape 40 de autovehicule.

În ultimele 24 de ore au fost aplicate 104 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

Acțiunile pe raza județului Satu Mare sunt desfășurate permanent pentru verificarea și sancționarea celor care nu respectă normele legale în vigoare impuse în contextul actual.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus