Pe față! Jmekerul cu Audi a fost pus “sub control judiciar” Reviewed by CD on . Scenariul prevăzut de mulți dintre cei care au comentat în week-end despre isprava Jmekerului cu Audi s-a adeverit! Florin Tarța, cel care a spulberat cu mașina Scenariul prevăzut de mulți dintre cei care au comentat în week-end despre isprava Jmekerului cu Audi s-a adeverit! Florin Tarța, cel care a spulberat cu mașina Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pe față! Jmekerul cu Audi a fost pus “sub control judiciar”

Pe față! Jmekerul cu Audi a fost pus “sub control judiciar”

Pe față! Jmekerul cu Audi a fost pus “sub control judiciar”

Scenariul prevăzut de mulți dintre cei care au comentat în week-end despre isprava Jmekerului cu Audi s-a adeverit! Florin Tarța, cel care a spulberat cu mașina o terasă din Centrul Nou, a fost pus doar sub control judiciar.

Asta e o vrăjeală a magistraților, care înseamnă, de fapt, că se poate apăra în stare de libertate în procesul în care urmează să răspundă pentru faptele sale, cu anumite restricții, de exemplu interdicția de a părăsi localitatea și obligația de a se prezenta periodic la Poliție, în baza unui anumit program.
Procurorii nici măcar nu au propus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, așa cum era normal în asemenea situații și așa cum ar fi pățit orice găinar, ci, pur și simplu, nu au considerat că ar reprezenta vreun pericol pentru societate în această perioadă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus