Se caută un judecător şi trei procurori pentru Satu Mare Reviewed by CD on . Patru posturi de judecători şi procurori sunt scoase la bătaie anul acesta pentru instanţele şi parchetele sătmărene. La concurs pot participa jurişti cu vechim Patru posturi de judecători şi procurori sunt scoase la bătaie anul acesta pentru instanţele şi parchetele sătmărene. La concurs pot participa jurişti cu vechim Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Se caută un judecător şi trei procurori pentru Satu Mare

Se caută un judecător şi trei procurori pentru Satu Mare

Se caută un judecător şi trei procurori pentru Satu Mare

Patru posturi de judecători şi procurori sunt scoase la bătaie anul acesta pentru instanţele şi parchetele sătmărene. La concurs pot participa jurişti cu vechime de minim cinci ani într-o profesie juridică.

Prin concurs pe bază de vechime în domeniul juridic pot fi ocupate din luna octombrie 50 de posturi de judecători şi alte 50 de procurori la nivel naţional. Dintre acestea, în judeţul Satu Mare sunt rezervate un post de judecător la Judecătoria Satu Mare şi trei posturi de procurori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Calendarul admiterii îl puteţi consulta aici, iar tematica şi bibliografia se poate descărca aici.

Concursul de admitere se organizează şi desfăşoară la Institutul Naţional al Magistraturii (INM) din Bucureşti în perioada 26 iunie – 10 octombrie 2012.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus