Gratuităţi şi reduceri mari la taxe la Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" Reviewed by CD on . Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" filiala Satu Mare face înscrieri pentru Şcoala Postliceală, licenţă şi master, la zi şi distanţă pentru anul universitar 2 Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" filiala Satu Mare face înscrieri pentru Şcoala Postliceală, licenţă şi master, la zi şi distanţă pentru anul universitar 2 Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Gratuităţi şi reduceri mari la taxe la Universitatea de Vest "Vasile Goldiş"

Gratuităţi şi reduceri mari la taxe la Universitatea de Vest "Vasile Goldiş"

Gratuităţi şi reduceri mari la taxe la Universitatea de Vest "Vasile Goldiş"

Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” filiala Satu Mare face înscrieri pentru Şcoala Postliceală, licenţă şi master, la zi şi distanţă pentru anul universitar 2012-2013. Vezi mai jos condiţiile de înscriere, şcolarizare gratuită şi reducerile substanţiale la primul an de studiu.

Dacă eşti absolvent de liceu şi deţii o diplomă de bacalaureat, acum ai posibilitatea de a-ţi continua studiile postliceale sau universitare în cadrul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” – filiala Satu Mare.

Universitatea oferă zeci de specializări în cadrul a trei programe academice gratuităţi şi reduceri mari la taxele de şcolarizare pentru anul I de studiu. Vezi aici oferta completa pentru Satu Mare:

OFERTA PENTRU ŞCOALA POSTLICEALĂ:

– Asistent medical generalist – 3 ani
– Asistenţă medicală, igienă şi sănătate publică – 3 ani
– Asistenţi medicali de farmacie – 3 ani
– Asistenţi medicali de laborator – 3 ani
– Asistenţă medicală, ocrotirea persoanelor vârstnice – 2 ani
– Asistent de gestiune – 2 ani
– Cosmetician – 2 ani
– Tehnician electroenergetician – 2 ani
– Tehnician edilitar

Taxele anuale sunt cuprinse între 1.200 şi 1.500 de lei, în funcţie de specializare

Acte necesare pentru înscriere:cerere tip de înscriere, carte de identitate – copie xerox, certificat de naştere – copie xerox legalizată, certificat de căsătorie (dacă este cazul), diplomă de bacalaureat şi foaie matricolă în original, adeverinţă medicală, chitanţa privind plata taxei de şcolarizare (dacă este cazul), 3 fotografii 3/4 şi un dosar plic. Atenţie se pot înscrie şi absolvenţii de liceu care încă nu au diplomă de bacalaureat!!!

OFERTA ACADEMICĂ – LICENŢĂ:

– Marketing – 3 ani Zi/ID
– Contabilitate şi informatică de gestiune – 3 ani Zi/ID
– Ecologie şi protecţia mediului – 3 ani Zi
– Ingineria şi management în alimentaţie publică şi agroturism – 4 ani Zi/ID
– Relaţii internaţionale şi studii europene – 3 ani Zi
– Administraţie publică – 3 ani ID
– Comunicare socială şi relaţii publice – 3 ani ID
– Drept – 4 ani ID
– Psihologie – 3 ani ID
– Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar – 3 ani ID

Taxele pentru toate specializările în anul I de studiu, 2012-2013, sunt de 1.200 lei/an/specializare

Acte necesare pentru înscriere: carte de identitate – copie xerox, certificat de naştere – copie xerox legalizată, certificat de căsătorie (dacă este cazul), diplomă de bacalaureat – copie xerox legalizată, adeverinţă medicală, chitanţa privind plata taxei de şcolarizare (dacă este cazul), 3 fotografii 3/4 şi un dosar plic

OFERTA ACADEMICĂ – MASTER:

– Instituţii de drept civil şi procesual civil – 2 semestre
– Instituţii de drept penal şi procesual penal – 2 semestre
– Medicină socială şi management sanitar – 3 semestre
– Marketingul şi managementul firmei – 4 semestre
– Audit şi expertiză contabilă – 4 semestre
– Administrarea afacerilor în turism şi servicii – 4 semestre
– Management educaţional – 4 semestre
– Psihologie clinică şi pssihoterapii – 4 semestre
– Managementul activităţilor şi organizaţiilor de educaţie fizică şi sportive – 4 semestre
– Kinetoterapie şi recuperare fizică – 4 semestre
– Limbi moderne aplicate în afaceri – 4 semestre
– Mass-media şi comunicare publică – 4 semestre
– Politici administrative europene – 4 semestre
– Tehnici şi metode moderne de laborator utilizate în domeniul medical – 4 semestre
– Biologie moleculară şi biotehnologii – 4 semestre
– Tehnologii de dezvoltare web – 4 semestre

Taxele pentru studiile de masterat sunt de 1.000 de lei/semestru

Acte necesare pentru înscriere: carte de identitate – copie xerox, certificat de naştere – copie xerox legalizată, certificat de căsătorie (dacă este cazul), diplomă de bacalaureat – copie xerox legalizată, diplomă de licenţă şi foaie matricolă sau adeverinţă pentru promoţia 2012 – copie xerox legalizată, adeverinţă medicală, chitanţa privind plata taxei de şcolarizare (dacă este cazul), 3 fotografii 3/4 şi un dosar plic

NU EXISTĂ taxă de înscriere, decât de şcolarizare.

Se aplică reduceri la taxele de şcolarizare pentru următoarele categorii: studenţilor care achită integral taxa de şcolarizare pentru un an universitar, dacă doi sau mai mulţi studenţi provin din aceeaşi familie (soţi, părinţi şi copii etc), copii de cadre didactice, studenţi care nu depăşesc 25 de ani şi părinţii lor sunt pensionari, studenţii care urmează 2 sau mai multe specializări în cadrul universităţii, studenţii care urmează a doua sau a treia specializare în cadrul universităţii Vasile Goldiş şi deţin deja o diplomă de licenţă.

Au gratuitate: copiii orfani de ambii părinţi şi copiii proveniţi de la casele de copii şi au până în 25 de ani, şefii de promoţie din 2012, absolvenţii de liceu cu media 10 la examenul de bacalaureat, absolvenţii de liceu care în anul şcolar 2011-2012 au obţinut locul I, II sau III la vreo olimpiadă naţională.

Înscrierile se fac la sediul universităţii pe strada Ştefan cel Mare nr. 7, vis-a-vis de Grand Mall. Informaţii suplimentare puteţi obţine la numărul de telefon 0261.716.240

Clip to Evernote

Comentarii (5)

 • Ana-Maria

  As dori sa ma inscriu si eu la Asistenta generala,dar nu stiu daca anul acesta mai e vre-o sansa. Cand as putea sa ma inscriu cel mai devreme?

  Răspunde
 • andra

  Buna ziua,
  Sunt foarte dezamagita de aceasta facultate,
  De ce nu sunteti in stare sa spuneti ce taxe au de platit studentii in al 2 -lea si al 3-lea an.
  Am sunat la facultate si mi s-a zis ffff transant ca nu imi spun, numai daca nu sunt studenta, desi am intrebat aproximativ. Ii chiar aiurea sa ma inscriu la Goldis, sa platesc in primul an 1200 ron, iar din al 2 an sa nu mai imi permit sa platesc taxa. De ce nu vor sa ne informati cat ezte taxa ? Cata seriozitate oferiti ????? Nici nu ma mir ca aveti probleme financiare!!!!!!!!!

  Răspunde
 • David

  exact la fel am patit si eu.
  nu au vrut sa imi spuna cat va fi taxa.
  desi le-am zis ca poate nu imi voi permita sa platesc din al 2 -lea an, mi-au raspuns fff sec de la birul de contabilitate ” ASTA E …GHINION “”””
  Cum se poate asa ceva ? de ce nu se sesizeaza nimeni ???????????????????

  Răspunde
 • Anonim

  Taxa in primul an e stabilita, in anul 2 si 3 taxa se modifica in functie de criza financiara din anul respectiv :D, sa te gandesti ca eu am platit in primul an 18, anul 2 trebuia sa fie 20 si a fost 24,anul 3 trebuia sa fie 24 si a fost 26, ganditi-va si apoi va inscrieti ! Ps:sa nu mai amintim de liceenta si de biblioteca pe care am reusit sa mi-o fac acasa (din bani mei )

  Răspunde
 • Maria

  Pe langa faptul ca platim taxele, mai vin si profesorii care-ti cer intre 24-40 de lei pe un curs pus pe un CD. Mai zic sa dai atatia bani pe o carte, dar nu pe un CD.

  Răspunde

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus