Se fac înscrieri pentru concursul de tricouri ude la Viking Moto Party 2012 Reviewed by CD on . Organizatorii „Viking Moto Party VIII” invită doamnele şi domnişoarele curajoase să participe la concursul de tricouri ude. Pe lângă tricourile asigurate de Vik Organizatorii „Viking Moto Party VIII” invită doamnele şi domnişoarele curajoase să participe la concursul de tricouri ude. Pe lângă tricourile asigurate de Vik Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Se fac înscrieri pentru concursul de tricouri ude la Viking Moto Party 2012

Se fac înscrieri pentru concursul de tricouri ude la Viking Moto Party 2012

Se fac înscrieri pentru concursul de tricouri ude la Viking Moto Party 2012

Organizatorii „Viking Moto Party VIII” invită doamnele şi domnişoarele curajoase să participe la concursul de tricouri ude. Pe lângă tricourile asigurate de Viking MC, curajoasele vor primi şi câte un premiu de participare, în cuantum de 50 de lei, plus premiile surpriză pentru câştigătoare.

“Viking Moto Party VIII” se va desfăşura în comuna Petreşti,  judeţul Satu Mare, în zilele de 3 şi 4 august (vineri şi sâmbăta), având în program diverse activităţi distractive, dar şi momente artistice.
Astfel, pe lângă jocurile specifice petrecerilor cu motociclişti (beer jumping, aruncarea cu toporul, scander sau concursul celor mai frumoase motociclete), vor avea loc şi o defilare spectaculoasă între municipiul Carei şi comuna Petreşti cu toate motocicletele participante la eveniment, un erotic live show pe cinste, concurs de tricouri ude pentru fete şi nelipsitele concerte rock cu trupe din ţară.
Preţul unui bilet de o zi costă 25 de lei, iar pentru două zile 40 de lei. Biletele se pot achiziţiona la faţa locului, iar cei care doresc şi campare, aceasta este gratuită în incinta locaţiei (terenul de sport al comunei). Vor fi amplasate timp de două zile corturi cu mâncare caldă şi băutură rece.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus