Restricții de circulație în Centrul Nou. Reviewed by CD on . Primăria Satu Mare ia, în sfârșit, măsuri concrete după amocul Jmekerului cu Audi care a spulberat o terasă în Centrul Nou și era cât pe ce să calce și niște oa Primăria Satu Mare ia, în sfârșit, măsuri concrete după amocul Jmekerului cu Audi care a spulberat o terasă în Centrul Nou și era cât pe ce să calce și niște oa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Restricții de circulație în Centrul Nou.

Restricții de circulație în Centrul Nou.

Restricții de circulație în Centrul Nou.

Primăria Satu Mare ia, în sfârșit, măsuri concrete după amocul Jmekerului cu Audi care a spulberat o terasă în Centrul Nou și era cât pe ce să calce și niște oameni, în imagini care aminteau de atentatele teroriste din marile orașe ale Europei.

“Incidentul care s-a petrecut sâmbătă în centrul municipiului Satu Mare este unul regretabil și nu trebuie să fie ignorat. Ne dorim ca cetățenii care circulă în această zonă pietonală să se simtă în siguranță.
Din acest considerent am decis ca începând de miercuri, 14 iunie, accesul autovehiculelor pe platoul situat între Bulevardul Transilvania și agenția Tarom să fie restricționat.
Îi rugăm pe agenții economici care își desfășoară activitatea în această zonă să acorde o atenție deosebită noii regelmentări pentru a preîntâmpina eventualele neînțelegeri” – se arată în comunicatul de presă al Primăriei Satu Mare.
În prima fază vor fi instalate ghivece cu flori la intrarea dinspre Bulevardul Transilvania, urmând ca ulterior, după ce va fi reabilitată întreaga zonă, să fie instalați stâlpi retractabili, după modelul din orașele occidentale.
Tentative pentru limitarea accesului autovehiculelor în zonă au mai fost și în anii trecuți, iar panourile instalate pe platoul din fața teraselor interzic destul de clar parcarea mașinilor, dar, aici nefiind Germania, bineînțeles că nu a ținut cont nimeni de nici o reglementare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus