Negrești-Oaș a fost declarat stațiune turistică de interes local Reviewed by CD on . Guvernul României a aprobat în ședința de joi atestarea a 2 stațiuni turistice de interes național și 10 stațiuni turistice de interes local. Localitățile Borse Guvernul României a aprobat în ședința de joi atestarea a 2 stațiuni turistice de interes național și 10 stațiuni turistice de interes local. Localitățile Borse Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Negrești-Oaș a fost declarat stațiune turistică de interes local

Negrești-Oaș a fost declarat stațiune turistică de interes local

Negrești-Oaș a fost declarat stațiune turistică de interes local

Guvernul României a aprobat în ședința de joi atestarea a 2 stațiuni turistice de interes național și 10 stațiuni turistice de interes local.

Localitățile Borsec (județul Harghita) și Sucevița (județul Suceava) au fost atestate ca stațiuni turistice de interes național, potrivit unei hotărâri adoptate de Guvern în ședința de astăzi.
De asemenea, un număr de 10 localități sau zone componente ale unor localități au primit atestare ca stațiuni turistice de interes local: Baia de Fier – județul Gorj, Boghiș – județul Sălaj, Colibița – județul Bistrița-Năsăud, Moisei – județul Maramureș, Negrești Oaș – județul Satu Mare, Pojorâta – județul Suceava, Sângeorgiu de Mureș – județul Mureș, zona Băile Banffy – municipiul Toplița, județul Harghita, zona Băile Ocna Dej – municipiul Dej, județul Cluj, zona Moinești-Băi – municipiul Moinești, județul Bacău.
Prin promovarea ca stațiuni turistice de interes național sau local, aceste localități vor avea șanse mari în atragerea de finanțări nerambursabile, în condițiile în care unele programe de finanțare impun existența atestării ca stațiune turistică.
După completările făcute astăzi, în total sunt atestate ca stațiuni turistice de interes național 43 de localități, iar 57 de localități au primit atestatul de stațiuni turistice de interes local.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus