Neatenția, taximetristul și carambolul Reviewed by CD on . Neatenția șoferilor pune în pericol viața mai multor participanți în trafic, fapt dovedit astăzi de un eveniment rutier de pe strada Aurel Vlaicu. Patru mașini Neatenția șoferilor pune în pericol viața mai multor participanți în trafic, fapt dovedit astăzi de un eveniment rutier de pe strada Aurel Vlaicu. Patru mașini Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Neatenția, taximetristul și carambolul

Neatenția, taximetristul și carambolul

Neatenția, taximetristul și carambolul

Neatenția șoferilor pune în pericol viața mai multor participanți în trafic, fapt dovedit astăzi de un eveniment rutier de pe strada Aurel Vlaicu. Patru mașini au fost implicate într-un accident care a trimis o femeie la spital cu răni ușoare.

Azi, în jurul prânzului, un accident de circulaţie s-a produs pe Strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare, o tânără de 25 de ani fiind rănită şi patru autoturisme avariate.
Poliţiştii Biroului Rutier ce au efectuat cercetările în acest caz, au stabilit că evenimentul rutier s-a produs pe fondul unei manevre de întoarcere neregulamentare. Un şofer de 57 de ani, Milucu P., din Satu Mare, a virat neregulamentar la stânga, peste marcajul longitudinal dublu continuu, acroşând autoturismul condus de Csaba S., de 34 de ani, care circula regulamentar, din direcţia opusă.
În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani a fost proiectat în alte două maşini, parcate regulamentar în zonă. În accident a fost rănită o tânără de 25 de ani, care se afla, în calitate de pieton, între cele două autovehicule. Victima a fost transportată la spital pentru a i se acorda ajutor medical, investigaţiile de specialitate derulându-se şi la această oră.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool înainte de a urca la volan.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus