Legenda fotbalului sătmărean Gabi Both a fost condus pe ultimul drum Reviewed by CD on . Sicriul cu trupul neînsuflețit al celui mai mare fotbalist sătmărean din toate timpurile, Gabi Both, a fost depus miercuri, preț de o ora și jumătate, la Stadio Sicriul cu trupul neînsuflețit al celui mai mare fotbalist sătmărean din toate timpurile, Gabi Both, a fost depus miercuri, preț de o ora și jumătate, la Stadio Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Legenda fotbalului sătmărean Gabi Both a fost condus pe ultimul drum

Legenda fotbalului sătmărean Gabi Both a fost condus pe ultimul drum

Legenda fotbalului sătmărean Gabi Both a fost condus pe ultimul drum

Sicriul cu trupul neînsuflețit al celui mai mare fotbalist sătmărean din toate timpurile, Gabi Both, a fost depus miercuri, preț de o ora și jumătate, la Stadionul Olimpia, acolo unde sute de persoane au fost prezente să-i aducă un ulim omagiu.

Jucătorii formației Olimpia Satu Mare, alături de antrenori și de președintele clubului, au depus flori la sicriu, au ținut un moment de reculegere și au aplaudat preț de câteva secunde.
Printre cei prezenți la stadion au fost și prefectul Darius Filip, subprefectul Altfatter Tamas, foști și actuali fotbaliști.
Sicriul a fost depus apoi la capela cimitirului de lângă gară, acolo unde a avut loc înmormântarea.
Gabi Both, s-a născut la 6 septembrie 1947, a fost junior la Steaua, poi a jucat la Dinamo, unde a fost coleg de generație cu Lucescu sau Dumitrache, după care a jucat la UTA Arad în perioada de glorie a „Bătrânei Doamne”, cu care a ajuns atunci până în sferturile de finală ale Cupei UEFA.
Gabi Both a fost cel care, în calitate de antrenor, a făcut ca Olimpia să promoveze în Divizia a în anii ’90, iar ca o recunoaștere a meritelor sale din viața depusă în slujba fotbalului și publicului sătmărean, în octombrie anul trecut i-a fost acordată funcția de președinte de onoare al clubului Olimpia Satu Mare.
Legenda fotbalului sătmărean s-a stins din viața luni, în a doua zi de Paște.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus