Incendiu produs în Satu Mare la un apartament Reviewed by CD on . În weekend, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu i În weekend, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu i Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu produs în Satu Mare la un apartament

Incendiu produs în Satu Mare la un apartament

Incendiu produs în Satu Mare la un apartament

În weekend, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament, situat la parterul blocului, pe strada Jiului din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat 14 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără la un corp din mobilierul bucătăriei și cu degajare mare de fum.

Reacția promptă a pompierilor sătmăreni a salvat propagarea incendiului la întreg blocul. Cauza probabilă de producere a incendiului este efectul termic produs de o tigaie uitată pe plita electrică. A ars un corp din mobilierul bucătăriei și s-a degradat zugrăveala din încăperea incendiată.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus