Lucrările la noul pod peste Someș din Satu Mare înaintează Reviewed by CD on . La podul peste Someș, zona Ștrandului, s-a desfășurat operațiunea de montare a primelor 8 grinzi pe pilonii viaductului podului. Grinzile au fiecare o lungime d La podul peste Someș, zona Ștrandului, s-a desfășurat operațiunea de montare a primelor 8 grinzi pe pilonii viaductului podului. Grinzile au fiecare o lungime d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lucrările la noul pod peste Someș din Satu Mare înaintează

Lucrările la noul pod peste Someș din Satu Mare înaintează

Lucrările la noul pod peste Someș din Satu Mare înaintează

La podul peste Someș, zona Ștrandului, s-a desfășurat operațiunea de montare a primelor 8 grinzi pe pilonii viaductului podului. Grinzile au fiecare o lungime de 40 metri, iar montarea lor este o operațiune dificilă realizată de specialiștii de la Deme Macarale și Strabag folosind macarale Liebherr LR1600/2 care pot ridica sarcini de până la 600 tone, cărora li se mai spune și ,,monstrul”.

Lucrările la Podul peste râul Someș sunt executate de compania STRABAG. Este o construcție unică în nord-vestul țării, în valoare de 169 milioane de lei. Este cea mai importantă investiție publică realizată de Primăria Municipiului Satu Mare în ultimii 30 de ani.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus